Bespaar tijd en frustratie met uw boekhouding!

Onze werkwijze is simpel, efficiënt en 100% digitaal

Stuur eenvoudig verkoopfacturen naar uw klanten

Maak gebruik van onze facturatiemodule. Stuur digitaal verkoopfacturen naar uw klanten. Dit kan zelfs automatisch! Zodra u de verkoopfactuur stuurt, hoeft u niks meer te doen.

U heeft de factuur automatisch aangeleverd, wij zorgen voor de boeking. Daarnaast heeft u inzicht in de openstaande posten. Nooit meer een factuur in Word of Excel!

%

digitaal

uur tijdsbesparing p.m.

Laat uw leveranciers de inkoopfacturen aanleveren

Lever inkoopfacturen aan zonder dat u daar iets voor hoeft te doen! Uw leveranciers kunnen elk moment inkoopfacturen via de e-mail naar ons systeem sturen. U logt vervolgens in ons systeem zodat u de ontvangen facturen kunt autoriseren.

U ziet in 1 overzicht welke facturen u nog moet betalen. Uw administratie wordt centraal opgeslagen. Via het archief kunt u eenvoudig facturen raadplegen en de historie zien, vanaf het moment van aanleveren tot aan autorisatie!

Wij verwerken uw boekhouding dagelijks

Wij verwerken uw facturen op dagbasis. Daarnaast koppelen wij uw zakelijke bankrekening met ons systeem! U hoeft nooit meer bankafschriften aan te leveren. Elke ontvangst en betaling wordt door ons verwerkt.

Mocht u vergeten zijn een factuur aan te leveren, maar is deze wel via de bank betaald? Dan kunt u in uw dashboard zien welke facturen u nog moet aanleveren.

verwerkte facturen

uur per dag

Verkrijg real-time inzicht in uw dashboard

Volg uw resultaten via het online dashboard. Altijd op de hoogte van uw cijfers en prestaties.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Geheugensteuntje voor aan te leveren facturen!

Belastingaangiften en jaarrekening op tijd

Geen omkijken meer naar de BTW, VPB aangiften en salarisadministratie. Daarnaast leveren wij de benodigde informatie voor uw IB aangifte. Geen uitstel en de jaarrekening wordt op tijd opgesteld en gedeponeerd!

%

op tijd

Meest gestelde vragen

Wat kost een boekhouder?

Een veel gestelde vraag, en terecht! Dit is helaas vaak niet inzichtelijk. De meeste kantoren werken op basis van uurtje-factuurtje. Daarnaast ontvangt de klant nog vaak een factuur achteraf. Bij Controlligence betaal je een vaste prijs per maand voor de boekhouding, belastingaangiften en de jaarrekening. Kortom, geen verrassingen!

Met welke systemen werkt Controlligence?

Wij werken met een aantal softwareprogramma’s: Exactonline, Nmbrs, Basecone, WeFact en Visionplanner.

Verrichten jullie ook andere diensten?

Ja, naast de boekhouding, belastingaangiften en de jaarrekening bieden wij ook andere diensten aan. Dit zijn extra diensten die niet altijd van toepassing zijn en pas spelen wanneer er een verandering gaat plaatsvinden. Ook voor deze diensten geldt een vaste prijs per opdracht. U weet altijd vooraf wat iets gaat kosten.

Hoeveel kost het om over te stappen?

Helemaal niets! Sterker nog, het is niet alleen kosteloos, u hoeft ook verder niets te doen. Wij regelen de overdracht en opstart. Geen eenmalige, opstart- of implementatiekosten. Dit zit in de vaste prijs per maand!

Contact

Controlligence B.V.
Javastraat 6
3016 CE Rotterdam
085-1302527
info@controlligence.nl

Locatie

Rotterdam