Extra diensten

Altijd 1 vaste prijs per extra dienst voor onze IT klanten

Subsidies

Wij adviseren en begeleiden u bij het aanvragen van subsidie- en fiscale regelingen. Samen met onze IT klanten kijken wij welke kansen er zijn om gebruik te maken van diverse mogelijkheden. Een van de voor deze groep fiscaal aantrekkelijke regelingen heeft betrekking op innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de WBSO, RDA en de Innovatiebox. Daarnaast zijn er andere subsidies die alleen betrekking hebben op de IT sector. Dankzij onze specialisatie kunnen wij de klant optimaal adviseren en begeleiden bij het aanvragen van bijvoorbeeld de MIT regeling en Future Internet. Wij vragen een succesfee van 15% van de subsidie, no cure no pay!

Succesfee: 15% 

Oprichting B.V.

Wij adviseren en begeleiden u bij de oprichting van een B.V. Het lijkt makkelijk een B.V. oprichten, maar er is een aantal belangrijke zaken waarop gelet moet worden. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de optimale B.V. structuur. Wij werken samen met een middelgroot, onafhankelijk kantoor van advocaten en notarissen. Wij zijn uw contactpersoon en regelen het hele proces, de prijs is inclusief notariskosten. Het enige wat u hoeft te doen is tekenen.

Prijs: € 1.000

Werknemersparticipatieplan

Het verschil met een B.V. is dat bij een STAK de stem- en winstrechten zijn gesplitst. De STAK is eigenaar van de juridische rechten op de aandelen, deze geven stemrecht. De winstrechten zijn in certificaten uitgereikt aan de aandeelhouders. Voordelen: anonimiteit, geen tussenkomst notaris bij verkoop certificaten en ideaal voor werknemersparticipaties! Wij begeleiden u bij de oprichting, zetten alles op. De prijs is inclusief notariskosten. U hoeft alleen maar uw handtekening te plaatsen!

Prijs: € 3.000

Tussentijdse rapportage

De boekhouding wordt door ons dagelijks bijgewerkt, via uw online dashboard heeft u altijd de beschikking over real-time data! U kunt onbeperkt inloggen en meerdere gebruikers aanmaken, bijvoorbeeld voor externe belanghebbenden. Eenmaal per jaar stellen wij de jaarrekening op en leveren wij u dit rapport, dit zit allemaal in de vaste prijs! Wilt u buiten de jaarrekening een tussentijdse rapportage, bijvoorbeeld halfjaarcijfers dan kan dit uiteraard voor een vaste prijs!

Prijs: € 500

Samenstellingsverklaring

De jaarrekeningen die wij samenstellen worden standaard zonder samenstellingsverklaring geleverd. Deze verklaring verstrekt geen zekerheid omtrent de getrouwheid van de cijfers. Klanten kiezen vaak om deze achterwege te laten. Onze jaarrekeningen worden allen conform dezelfde richtlijnen opgesteld. Mocht u toch een samenstellingsverklaring willen, welke wordt afgetekend door een AA accountant dan is dit mogelijk! Bepaalde instanties kunnen hierom vragen, dit kan voor een vaste prijs!

Prijs: € 500

Overeenkomsten

Wij adviseren en stellen overeenkomsten op, over wederzijdse verplichtingen met betrekking tot leningen, rekening-couranten, management fee en stortingen. Contracten zijn vaak niet goed vastgelegd, voldoen niet aan zakelijke voorwaarden met het risico op juridische en fiscale problemen. Onze overeenkomsten voldoen aan de door de Belastingdienst gestelde zakelijke voorwaarden en worden continue gescreend door onze juridische partner. Voor een vaste prijs per overeenkomst, geven wij u advies en stellen wij de overeenkomst voor u op.

Prijs: € 100 – € 250

Contact

Controlligence B.V.
Maasstraat 11
3016 DB Rotterdam
085-1302527
info@controlligence.nl