De boekhouder voor IT bedrijven in Den Haag en omgeving!

Vanuit Den Haag bieden wij een totaaloplossing aan voor alle boekhoud, belastingadvies en administratie werkzaamheden.

4

100% digitaal

 
4

Realtime cijfers

 
4

Vaste prijs per maand

 
Facturen vanuit Amsterdam

Factureer eenvoudig en automatisch naar uw klanten

Bespaar tijd met uw facturatie en stuur digitaal facturen naar uw klanten. Alles is gekoppeld met onze systemen. Met 1 handeling zorgt u voor facturatie, aanlevering boekhouding en debiteurenbeleid.

Bespaar tijd met de aanlevering van bonnen en inkoopfacturen

Stuur elk moment bonnen en inkoopfacturen via de e-mail naar het systeem. Dit systeem is gekoppeld aan uw boekhouding en wordt vanuit Den Haag dagelijks bijgewerkt. De administratie wordt centraal opgeslagen!

Bonnen en Boekhouding
Inzicht vanuit Amsterdam

Verkrijg realtime inzicht

Volg uw resultaten via het online dashboard. Altijd op de hoogte van uw cijfers en prestaties. Maak beslissingen op basis van data!

Belastingaangiften en jaarrekening op tijd

Geen omkijken meer naar de BTW, VPB aangiften en salarisadministratie. Daarnaast leveren wij de benodigde informatie voor uw IB aangifte. Jaarrekening wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar!

Belastingaangifte doen vanuit Amsterdam

1 vaste prijs per maand

€450/maand

Boekhouding, belastingen en de jaarrekening. Inclusief software en support!

Naast uw IT bedrijf nog een holding? Dan regelen wij alles voor € 125 per maand.

Klanten over Ons

“Controlligence neemt een hoop administratieve taken uit handen door deze te automatiseren en te controleren. Doordat dit een continu proces is, zijn de maandcijfers snel beschikbaar en kun je daar goed op sturen. De jaarcijfers zijn hierdoor ook snel beschikbaar” BCONN ICT

“De aanlevering van de boekhouding gaat vrijwel automatisch. Voorheen was ik 3 uur per maand bezig met de aanlevering, nu is dat maar een kwartier. De boekhouding is op dagbasis bij en ik kan eenvoudig zien welke facturen ik nog moet aanleveren” Onlyner

“Wij waren opzoek naar een boekhouder die ons simpel en papierloos goed inzicht kon geven in de cijfers van onze business. Controlligence levert dat, is ook nog eens onze sparringspartner en denkt mee als een CFO! Voor ons de beste en prettigste oplossing die minimaal tijd en energie kost” Amacies

“Door Controlligence hebben wij op maandbasis goed zicht op de financiële situatie van ons bedrijf. De boekhouding wordt altijd netjes op tijd bijgewerkt en daarbovenop hebben we toegang tot een financieel dashboard” Storegear

Meest gestelde vragen

Wat kost een boekhouder of een administratiekantoor?

Een veel gestelde vraag, en terecht! Dit is helaas vaak niet inzichtelijk. De meeste kantoren werken op basis van uurtje-factuurtje. Daarnaast ontvangt de klant nog vaak een factuur achteraf. Bij Controlligence betaal je een vaste prijs per maand voor de boekhouding, belastingaangiften en de jaarrekening. Kortom, geen verrassingen!

Met welke systemen werkt Controlligence?

Wij werken met een aantal softwareprogramma’s: Exactonline, Nmbrs, Basecone, WeFact en Visionplanner.

Verrichten jullie ook andere diensten?

Ja, naast de boekhouding, belastingaangiften en de jaarrekening bieden wij ook andere diensten aan. Dit zijn extra diensten die niet altijd van toepassing zijn en pas spelen wanneer er een verandering gaat plaatsvinden. Ook voor deze diensten geldt een vaste prijs per opdracht. U weet altijd vooraf wat iets gaat kosten.

Hoeveel kost het om over te stappen?

Helemaal niets! Sterker nog, het is niet alleen kosteloos, u hoeft ook verder niets te doen. Wij regelen de overdracht en opstart. Geen eenmalige opstart- of implementatiekosten. Dit zit in de vaste prijs per maand!

Werken jullie alleen vanuit Den Haag?

Nee, het hoofdkantoor van ons administratiekantoor is gevestigd in Rotterdam. We werken ook vanuit andere locaties. Onze werkwijze maakt het mogelijk om overal vandaan te kunnen werken.

Wij komen niet uit Den Haag, is dat een probleem?

Nee, we werken ook vanuit andere locaties. Waar u ook gevestigd bent, wij kunnen uw administratie, boekhouding en belastingzaken volledig op afstand verwerken en beheren.

Wij treden op als uw  administratiekantoor, boekhouder en belastingadviseur in Den Haag.

Wij zijn de boekhouder in Den Haag voor IT bedrijven en Start-ups. Wij bieden een totaaloplossing aan onze klanten. Van boekhouding tot aan de jaarrekening. Dit doen wij door onze werkwijze en specialisatie in IT bedrijven.

Op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of belastingadviseur in Den Haag? Ga voor ons. Wij verwerken uw administratie of boekhouding dagelijks. Wij werken met slimme software, 100% digitaal. Automatisering maakt het mogelijk om een totaaloplossing aan te bieden voor een scherpe vaste prijs!

Naast de reguliere werkzaamheden op het gebied van boekhouding en belastingen verrichten wij ook extra diensten voor een vaste prijs. Mede dankzij onze specialisatie in de IT sector begeleiden wij onze klanten met het verkrijgen van subsidies. We werken met een aantal gerenommeerde kantoren en zorgen altijd dat de klant altijd voldoet aan de (belasting)wetgeving!

Geïnteresseerd? Bel ons dan op 085-1302527 of plan een demo!

Contact

Controlligence B.V.
Maasstraat 11
3016 DB Rotterdam
085-1302527
info@controlligence.nl