Waarom werken met Controlligence?

De klassieke dienstverlening op gebied van finance en accountancy, richt zich voornamelijk op wet- en regelgeving. Controlligence onderscheidt zich door diensten te leveren die gericht zijn op de bedrijfsvoering van de klant.

Deze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat naast het voldoen aan wet- en regelgeving, belangrijke managementinformatie beschikbaar wordt gesteld waarop de klant kan sturen voor besluitvorming. Dit doen wij door u continue te voorzien van actuele cijfers en managementinformatie gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard.

1. Actuele cijfers Tijd

In tegenstelling tot de gebruikelijke werkwijze van accountantskantoren rapporteren wij per maand
waardoor u maandelijks over actuele cijfers beschikt. Door de toename van concurrentie en veranderingen op het gebied van technologie komen we steeds vaker voor beslissingen te staan, die vaak snel en adequaat genomen moeten worden.

Door over actuele cijfers en managementinformatie te beschikken, kunnen besluiten tijdig genomen worden. Door deze werkwijze blijven we nauw betrokken bij uw onderneming en kunnen wij optimaal de rol van business controller vervullen.


RM322. Relevante managementinformatie 
 

Daar waar de gebruikelijke financiële rapportages voornamelijk gericht zijn op wet- en regelgeving (jaarrekening) en vaak alleen de cijfers op totaalniveau weergeven, levert Controlligence diepgaande financiële en managementinformatie. Deze relevante managementinformatie is gericht op kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) gelieerd aan de onderneming. Daarbij zorgen wij ervoor dat relevante managementinformatie volledig aansluit op de boekhouding.

Relevante managementinformatie is zowel gericht op het verleden als op de toekomst. Onze financiële rapportages beslaan dan ook deze beide aspecten. Hierdoor krijgt de klant meer inzicht in de activiteiten van de onderneming en beschikken zij over de juiste informatie voor besluitvorming. 

3. Presentatie PR

Controlligence is modern, van deze tijd en kan zich vinden in het Nederlandse spreekwoord “het oog wil ook wat”. De financiële en managementrapportages worden gepresenteerd in de vorm van een dashboard. Het dashboard is gekoppeld aan het boekhoudpakket en zit in de cloud. Het is gebruiksvriendelijk, te allen tijde beschikbaar en kan overal geraadpleegd worden.

Het dashboard is volledig aangepast aan de onderneming (maatwerk) en kan geraadpleegd worden via PC, laptop, tablet en smartphone. Zo is managementinformatie niet alleen actueel en relevant, maar ook ieder moment toegankelijk. Deze werkwijze maakt dat we zeer efficiënt kunnen werken en blijven we nauw betrokken bij de activiteiten van de klant.    

Voor meer informatie zie onze diensten.